Νέα

Κοντινό πλάνο από κουτιά φαρμάκων

Συνεχίζουμε να καλύπτουμε ιατροφαρμακευτικές ανάγκες!

Από τον Μάρτιο ως τον Μάιο 2020 η οργάνωσή μας κάλυψε περισσότερα από 30 αιτήματα μέσω του προγράμματος «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους». Μία μηριαία πρόσθεση για άνδρα που είχε υποστεί ακρωτηριασμό, ένας απινιδωτής που προσφέρθηκε σε σχολείο για μικρό μαθητή με σπάνιο σύνδρομο, 2 αναπηρικά αμαξίδια, ακουστικό βαρηκοίας, θεραπευτική αγωγή για λευχαιμία και ρευματοειδή

Φροντί-ζουμε την Τρίτη Ηλικία

Με τη συνεισφορά όλων μας!

Με τη βοήθειά σας, την πρώτη εβδομάδα της εκστρατείας μας, φτάσαμε τα 1.000€, που καλύπτουν τις ανάγκες μιάς μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων για ένα μήνα.Η κάθε συνεισφορά είναι σημαντική. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε, όλοι μαζί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τον παππού και τη γιαγιά. https://www.missionanthropos.com/gr…/prostatevoume-convid19/

“Προστατεύουμε τον παππού και τη γιαγιά” μια δράση για τον COVID-19

ΝΕΑ δράση για τον COVID-19
“Προστατεύουμε τον παππού και τη γιαγιά”

Η κοινωφελής, μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σε
συνέχεια προγραμμάτων και δράσεων που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια για υποστήριξη ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται σε Μονάδες Μακροχρόνιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, και λόγω των νέων αναγκών που δημιουργούνται ως συνέπεια της πανδημίας από τον κορονοϊό, εγκαινιάζει τη νέα δράση “Προστατεύουμε τον παππού και τη γιαγιά”.

Κοπή πίτας 2020

Κοπή πίτας 2020!

Σ´ενα όμορφο χώρο κόψαμε τη φετινή μας πίτα, είδαμε φίλους παλιούς, συνεργάτες σημαντικούς και φίλους πολύτιμους. Να ´μαστε καλά και να ´χουμε δύναμη να συνεχίζουμε! Καλή χρονιά σε όλους!!!

team3

Η συνεργασία με την Intersport

Η τρίτη ομάδα εδω και μέρες συμπλήρωσε το έργο της. Χάρη στην ψυχή μας, τους 19 εθελοντές που αφιέρωσαν 91 ώρες συνολικής δουλειάς, 56 κούτες ετοιμάστηκαν και 1335 άνθρωποι θα λάβουν τις επόμενες μέρες ρούχα και παπούτσια σε ΚΩ και ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ με παραλήπτη τη ΜΕΤΑδραση και στην Ξάνθη, με παραλήπτη το Σύλλογο Γυναικών «Ελπίδα» Δροσερού.

Χαρί-ζουμε: Παιδικά Χαμόγελα | Αποστολή “ΑΝΘΡΩΠΟΣ”

143 παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις θεραπείες τους μέσω του προγράμματος «Χαρί-ζουμε παιδικά χαμόγελα»

143 παιδιά που φιλοξενούνται στα κοινωφελή Ιδρύματα Χατζηκυριάκειο, Γ & Α Χατζηκώνστα και Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού “Αγία Αννα» ολοκλήρωσαν τους διαγνωστικούς ελέγχους και ξεκίνησαν ήδη τις θεραπείες τους μέσω του προγράμματος «Χαρί-ζουμε παιδικά χαμόγελα».

Scroll to Top