Εκδήλωση Αφιερωμένη στους Φροντιστές!

Εκδήλωση Ντυνάν Φροντιστές
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή για το κλείσιμο του προγράμματος «Βελτιώνουμε τη ζωή των ηλικιωμένων ΙΙ», αφιερωμένη στους φροντιστές ηλικιωμένων, μια ομάδα που παλεύει καθημερινά για τους μεγαλύτερους συνανθρώπους μας!
Υπεύθυνοι Μονάδων, φροντιστές, εθελοντές, φοιτητές, μέλη της οργάνωσης, Ιατρικό προσωπικό και καθηγητές του ΕΚΠΑ μοιράστηκαν την εμπειρία τους από το πρόγραμμα και από την ενασχόλησή τους με αυτή την ευάλωτη ηλικιακή ομάδα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του Κέντρου Γηριατρικής Αξιολόγησης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, την διευθύντρια κ. Α. Κουτσούρη, τον Γηρίατρο κ. Γ. Σούλη, τη Φυσικοθεραπεύτρια κ. Ε. Ζίγκιρη, την διαιτολόγο κ. Κ. Αντωνίου και φυσικά την Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Ε. Χατζάκη, για την πρωτοβουλία και όλη τη διοργάνωση της εκδήλωσης!
Θερμές ευχαριστίες και στους συνεργάτες μας από το ΠΜΣ Φυσιολογία της Γήρανσης και Γηριατρικά Σύνδρομα, καθηγητές και φοιτητές του ΕΚΠΑ που συμμετείχαν στη δράση!
Το πρόγραμμα συνεχίζει με την ολοκλήρωση των Γηριατρικών Αξιολογήσεων για επιλεγμένους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Μοιράσου!

Κάνε LIΚΕ!

Η βοήθειά σου μπορεί να κάνει τη διαφορά ! Υποστήριξέ μας

Scroll to Top