Συγκινητική Ευχαριστήρια Επιστολή από μικρό ωφελούμενο!

Είναι οι στιγμές που αισθανόμαστε συγκίνηση, όταν η δουλειά μας αλλάζει τη ζωή των συνανθρώπων μας, και μάλιστα όταν πρόκειται για παιδιά. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλά χαμόγελα στον μικρό μας φίλο και την οικογένειά του, στους οποίους μπορέσαμε να προσφέρουμε ηλεκτροκίνητο αναρριχητή σκάλας – αμαξίδιο.  Το αίτημα μας ήρθε από την Ομάδα Αλληλεγγύης Εθελοντικής Συμμετοχής Αλιβερίου, και υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος “Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη για όλους”.

Αναδημοσιεύουμε την πολύ συγκινητική ευχαριστήρια επίστολή από την οικογένειά του:

“Καλημέρα με πολύ πολύ χαρά…εξάλλου θα μας δείτε !!!
Ο Οδυσσέας δεν είναι πια περιορισμένος. Μπορεί να κατεβαίνει από τον έναν όροφο στον επόμενο, να πηγαίνει οπουδήποτε θέλει χωρίς να τον περιορίζουν οι λέξεις σκαλοπάτια ή δύσκολη πρόσβαση για αμεα . Εκτιμούμε πολύ αυτή την ευγενική προσφορά, την αγορά του αναρριχητή σκάλας – αμαξίδιου για τον μικρό Οδυσσέα που δεν την χρωστούσατε. Εκδηλώσατε ανιδιοτέλεια και συμπόνια για ένα παιδί που δεν μεγαλώσατε , δεν ήσασταν κοντά του στον πόνο του…όμως ναι νιώσατε τον πόνο και ακούσατε την κραυγή του!
Με τα μάτια της καρδιάς σας το βλέπετε και θέλετε να είναι όσο το δυνατόν χαρούμενο μέσα σε αυτόν τον κόσμο, τον γεμάτο ανισότητες!!!
Γι’αυτό και για άλλα πολλά που εμείς δεν βλέπουμε, όμως μπορούμε να φανταστούμε , σας λέμε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας , ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Ευχαριστούμε την ομάδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
Ευχαριστούμε την μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.”

 

Μοιράσου!

Κάνε LIΚΕ!

Η βοήθειά σου μπορεί να κάνει τη διαφορά ! Υποστήριξέ μας

Scroll to Top